dijous, 21 de març del 2013

Coca de iogurt 1,2,3 .."tunejada"


La recepta d'avui és molt senzilla i fàcil de fer, a més de ser un recurs ràpid en situacions que necessitem fer alguna coseta dolça i no tenim massa ingredients al frigorífic...
El nom d'aquesta sorgeix de la quantitat de cada ingredient que afegim a la pasta emprant com a mesura el pot de iogurt que és l'ingredient principal. Us poso la recepta original però jo avui he modificat la recepta posant colorant a una part de la pasta i cacau a l'altra per poder fer dibuixets a la coca.

Bé, anem a per la recepta...

Ingredients:
- 1 iogurt del gust que vulguem
- 1 mesura del pot de iogurt d'oli
- 2 mesures del pot de iogurt de sucre
- 3 mesures del pot de iogurt de farina
- 4 ous
- 1 sobre de llevat en pols

Primer posem el iogurt al bol juntament amb el sucre i el vermell dels ous. Ho ben batem i després hi afegim l'oli i la farina. Retirem aquesta mescla i ens disposem a batre els blancs a punt de neu.
Ho mesclem tot amb moviments suaus des de damunt cap avall per evitar que els blancs perdin aire, i hi afegim el llevat. Ho posem a motlle que hem elegit prèviament untat amb una mica de mantega.
S'ha de coure a 200ºC uns 40 minuts o fins que l'escuradents surti net.

Bon profit!!!





Observacions:
- Avui el que jo he fet ha estat separar unes cullerades de pasta a les que he afegit colorant rosa i unes a les que he posat cacau en pols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada