diumenge, 17 de novembre del 2013

Brownie d'Oreo




Aquest brownie el tenia pendent de feia temps ja que l'havia vist publicat al bloc Food and cook i aquesta setmana el vaig tornar a veure al programa de la Lorraine Pascale. Així que m'he decidit!
La veritat és que és una recepta molt fàcil i amb un molt bon resultat.

Anem per la recepta.



Ingredients:
- 160gr de mantega
- 200gr de xocolata negre
- 3 ous
- 2 clares
- 165gr de sucre morè
- 1 beina de vainilla
- 2 cullerades de farina
- 1 cullerada de cacau en pols
- 1 pessic de sal
- 115gr de galetes OREO



Primer fonem la mantega al foc i hi afegim la xocolata que haurem rallat o tallat amb un ganivet prèviament. Ho ben mesclem per fondre el xocolata i integrar-lo amb la mantega. Deixem refredar.
Per una altra banda batem amb les varilles de la batedora els ous, les clares i la vainilla fins que obtenim una mescla amb força aire (bombolletes). Hi tirem el sucre en dues vegades i hi afegim la xocolata fusa. Ho remenem amb l'espàtula de manera que no llevem massa aire de la mescla i hi afegim la farina, el cacau i la sal.
Afegim a la mescla la meitat de les galetes tallades a trossos grans i ho posem al motlle que tinguem preparat amb paper de forn i untat de mantega. Hi col·loquem l'altra meitat d'oreos i ho posem al forn entre 25 i 30 minuts a 180ºC.

Bon profit!



 

3 comentaris: