diumenge, 27 d’octubre de 2013

Bescuit marbre amb cruixent de xocolata


M'encanten els bescuits, magdalenes, congrets... Aquesta és una recepta que feia molt temps que voplia provar i ahir m'hi vaig posar. L'he treta d'un programa de cuina del Canal Cocina: Los dulces de Rachel Allen. Si voleu més informació sobre aquesta cuinera, podeu visitar la seva web.

Anem a la recepta.




Ingredients:

Per al bescuit:
- 225gr de mantega a temperatura ambient
- 225gr de sucre
- 4 ous
- Mig paquet de llevat en pols
- 50gr de llet
- 75gr de cacau en pols

Per al cruixent:
- 75gr de mantega
- 75gr de sucre
- 125gr de farina
- 75gr de gotes de xocolata

Primer prepararem el cruixent mesclant la mantega freda amb la farina i el sucre fins a aconseguir una mesclar semblant al serradís. Hi afegim el xocolata i ho deixem refredar al frigorífic.
Mesclem la mantega amb el sucre i hi anem afegint els ous un a un. Ho ben remenem i hi tirem la farina amb el llevat. Poc a poc hi anem afegint la llet i quan ho tenim ben mesclat dividim la mescla en dos bols. A un dels dos, hi posarem el cacau per obtenir la part de xocolata.
Ho posem al motlle prèviament untat amb mantega, fent muntets de cada tipus de pasta.
Hi afegim damunt la mescla preparada per el cruixent i li donem un parell de cops perquè s'assenti.
Ho courem al forn a 180ºC durant 60 minuts.


Bon  profit!


1 comentari: