dimecres, 24 d’octubre de 2012

Coca de xocolata




Divendres passat teníem pendent celebrar amb la família l'aniversari del meu germà i el sant de la meva germana... Què millor que celebrar-ho amb xocolata per enmig!!!
M'encanten tot el que són magdalenes, congrets i "bizcochos"!! Aquesta recepta l'he trobada al blog "Bocados dulces y salados" i li he fet un parell de petites modificacions. Gràcies Rosa!!!

Ingredients:

- 125gr de farina de rebosteria
- 125gr de mantega
- 125 gr de sucre en pols
- 4 ous
- 180gr de xocolata negre de postres
- 2 culleradetes de llevat en pols
- 1 pessic de sal
 
Preparació:


Primer preparam el motllo ben untat de mantega i el reservam. Calentam el forn a 150ºC.

Batem la mantega i el sucre en pols fins a obtenir una mescla espongosa. Es van afegint els vermells d'ou i seguim batent.
Fonem la xocolata i es deixa referdar una mica. S'afegeix a la mescla anterior i es ben incorpora. S'hi afegeix la farina, el llevat i la sal passats per el sedas.
Batem els blanc d'ou a punt de neu i els incorporam a la mecla poc a poc perquè no es baixin.
Posam la mescla dins el motllo i ho posam al forn uns 45 minuts o fins que estigui ben cuit.


Provau-ho perquè val la pena!!! 

2 comentaris:

  1. Va volar amb un tres i no res! Bonissisima ��

    ResponElimina
  2. Va ser molt bo però es te muar pq si no no passa ni a la de tres

    ResponElimina