dissabte, 19 de juliol de 2014

Roques


La recepta d'avui la vaig veure al programa El toque de Samantha de Samantha Vallejo-Nágera a canal cocina. És molt fàcil de fer i el seu resultat és molt vistós i sobretot, molt bo.
Jo les vaig posar a damunt de la taula per decorar el dia de la boda del meu germà. Però poden servir com a postres, com a complement amb un cafè o perquè no, com a regal.
Us poso els ingredients per fer-ho amb un tipus de xocolata, però en el meu cas jo ho vaig fer tres vegades, una amb xocolata amb llet, l'altra amb xocolata fondant i una vegada amb xocolata blanca. D'aquesta manera el plat queda més atractiu visualment amb els tres colors.
Heu de pensar que podeu fer aquests bombons amb els ingredients que vulgueu: avellanes, pistatxos, ametlles, nous, cereals... Els ingredients que us poso davall són els que jo vaig fer servir.


Anem per la recepta.
Ingredients:
- 100 gr de xocolata al gust
- 100 gr de fruits secs i cereals (jo vaig fer 33gr de pistatxos, 33gr d'avellanes i 34gr de cereals)

Hem de fondre la xocolata i la deixem reposar. Mentre picarem amb l'ajuda del morter els ingredients que hi vulguem posar.
Mesclem els ingredients picats amb la xocolata fins que estiguin ben integrats. Folrem una palangana amb paper de cuina i hi anem posant els muntets de xocolata amb l'ajuda d'una cullereta petita. Com més irregular és la forma, més bonics queden després.
Deixem refredar al frigorífic almenys dues hores i ja estan a punt per menjar.
Bon  profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada