dissabte, 8 de febrer del 2014

Huesitos



Ja ho podeu ben dir!!Estic obsessionada amb les llaminadures que menjàvem en les berenetes de joventut, bé i no tant joves!jejeje!!! Ja sabeu pel que fa a cuinar coses dolces, me va a èpoques i ara estic amb la xocolata i les "porqueries" que ens agrada menjar de tant en tant.

La recepta d'avui és molt fàcil i no cal cuinar res. Només necessitem neules de gelat, nutella i xocolata.

Anem per la recepta.



Ingredients per 12 unitats:
- 16 neules de gelat
- nutella
- 250gr de xocolata amb llet
- 50gr de xocolata fondant
- 2 cullerades d'oli de girasol

Agafem les neules de gelat, d'aquelles de fer gelats al tall a casa que siguin rectangulars, i les untem amb la nutella fins a obtenir 4 capes. Les deixem refredar a la nevera almenys mitja hora.
Quan s'ha endurit la nutella les tallem per la part llarga amb l'ajuda d'un ganivet de serra, de manera que de cada munt de capes ens sortiran 3 huesitos.
Fonem la xocolata amb les cullerades d'oli i ja podrem banyar les galetes amb ell. És important que estigui líquida perquè quan hi mullem les galetes en ella, ha de patinar fàcilment la xocolata sobrant. Les posem a una reixa i les deixem refredar una mica a la nevera.
Quan la xocolata estigui dura les traiem de la reixa i les posem al recipient on les vulguem guardar fins que ens les vulguem menjar. Tal vegada no farà falta guardar-les perquè no haureu pogut esperar... ;)

Bon profit!










3 comentaris:

  1. Maria, te me has adelantado. Tengo esta receta en la mesa para hacer la primera prueba, pero veo que son todo un éxito.
    Enhorabuena, tienen muy buena pinta!

    ResponElimina
  2. jajaja!! Si, Juana Mary ja veuràs com són un èxit!
    Enhorabona pel teu bloc per cert, m'encanta!!

    ResponElimina