diumenge, 12 de juliol del 2015

Pollastre amb gambes


Amb aquest plat inaugurem una nova etiqueta al bloc, les especialitats den Ramon! L'home de la casa ja sabeu que és pescador aficionat, per això les seves especialitats són normalment de peix i marisc.
El plat d'avui és senzill de preparar. Apunteu.

Ingredients:
- 300gr gamba mitjana
- 12 ales de pollastre
- 1 ceba
- 5 tomàtigues grans
- 1 pebre vermell
- 3 dents d'all
- Aigua
- Sal

Primer anem preparant un sofregit amb la ceba, l'all, el pebre i la tomàtiga. Ha de coure uns 25 minuts per assegurar-nos que les verdures estan ben cuites, sobretot la tomàtiga.
Mentre cou, pelarem les gambes, reservarem les cues i posarem, les pells i els caps a una cassola. Hi afegim una mica d'aigua, mig got, i ho bullim. Quan està bullit passem ho triturem amb la batedora i ho passem pel colador xinès.
Triturarem el sofregit i l'ajuntarem amb el suc que hem obtingut de triturar les pells i els caps de les gambes. Ho reservarem.
Sofregirem les ales de pollastre dins la cassola i hi afegirem la salsa que hem reservat abans. Deixem coure una mitja horeta a foc baix, i en els darrers 5 minuts hi afegim les cues de les gambes.

Ja està a punt per menjar!




Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada