divendres, 3 de juliol del 2015

Coca amb pebres






Ja començam la temporada d'estiu!!!! I amb ella, les berenetes de coques i panets!!! Per inaugurar-la idò, us penjo aquesta recepta.
Bé, he de confessar que també l'he penjada per pressions familiars, més concretament queixes perquè no tenia penjada la recepta de coca salada. Sonia, Carlos... Ja està!!! ;)
Penseu que aquesta base de coca salada també serveix per la coca a tomàtiga, amb olives, carabassonet i de qualsevol altra cosa que la vulguem fer.


Ingredients:

Per a la pasta:
- 300gr de farina
- 100gr d'oli
- 100gr d'aigua
- 1 pessic de sal
- 30gr de llevat

Fonem el llevat amb l'aigua i ho posem al bol de pastar. Hi afegim l'aigua, la sal i anem tirant la farina mentre ho pastem fins a obtenir una mescla homogenia. 
Estenem la pasta damunt la safata fins aque aquesta, estigui del tot coberta amb la pasta. Hi posem els pebres per damunt i ho reguem amb un rajolí d'oli i un poquet de sal. Ho deixem tovar una mica, uns 20 minuts, i ja ho podem posar al forn.
Ha de coure uns 25 minuts a 200ºC, però ja sabeu que depèn del forn i de com ens agradi la coca més blanqueta i més torrada.
La deixem refredar i ja la tenim a punt per menjar.





Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada