divendres, 27 de setembre de 2013

Muffins de xocolata






Avui he de començar aquesta entrada donant la benvinguda a tots aquells que han descobert el bloc aquests dies i donant les gràcies a totes les persones que de manera personal o digital m'han donat el seu suport i m'han animat a seguir amb aquesta aventura "bloguera". Tampoc m'he d'oblidar dels meus "fans" incondicionals que des del principi m'han afalagat i m'han animat a continuar. Família, Ramon, Carmen, Francina...  ; )
També he de donar les gràcies al personal de "Les teves receptes" per haver-se posat en contacte amb jo i donar-me la oportunitat de formar part de la seva família.
Uuuuhhh!! Moltes emocions amb una setmana!!!

Després d'aquest moment romàntic (jejeje!!), és hora d'anar per feina...

La d'avui és una recepta és una recepta senzilla ideal per a preparar amb fillets. La vaig treure del bloc de Clemenvilla, Bocados de Cielo.


Ingredients: 

- 300gr de farina
- 60gr. de xocolata en pols
- 60gr. de gotes de xocolata (opcional)
- 250gr. de sucre
- 120gr. d'oli d'oliva
- 2 ous
- 2,5 cullerades de llevat en pols
- 180ml. de llet
- 1 pessic de sal.

Hem de mesclar per una banda els ingredients humits: oli, ous i llet, i per l'altra (a un bol diferent) els ingredients secs: farina, xocolata, gotes de xocolata, sucre, llevat i sal. 
Ajuntem les dues mescles i remenem un poquet, i ja ho tenim apunt per posar a les càpsules de magdalena.
S'han de coure al forn a 180ºC durant un 20 minuts. 

Ja veureu com feis les delícies dels més petits... bé, i no tant petits!

Bon profit!





Observacions:
- Jo utilitzo la xocolata en pols valor sense sucre.
- A la recepta original també s'hi posa una cullerada de mel a la mescla. Jo no en tenia i per això no n'hi vaig posar.
- Per coure'ls, jo sempre poso primer el baix del forn sol i després els darrers 5 minuts baix i dalt a la vegada.


divendres, 6 de setembre de 2013

Super pastís de xocolata








Sóc seguidora habitual dels programes del Canal Cocina i un dels programes dels quals no m'he perdut cap capítol és el de la Lorraine Pascale. M'encanta aquesta dona!! Ho fa tot taaant fàcil!! Si voleu saber alguns cosa d'ella o alguna recepta aquesta és la seva pàgina web.
La recepta d'avui és un pastís que vaig veure en un d'aquests programes. Aprofitant que era el meu sant i que havia rebut un regal moooooooolt especia, l'havia de provar de fer. 
Mireu el meu regal d'aniversari i festa... Uooooooohhhhh!!! Gràcies maridet meu!!!


Espereu!!! Ufffffff!! Tinc una kitchen aiiiiiiiiiiiiiiiiiddddddddddddd!!!! Aaaaaaahhhhhhh!!

Ja està!!


Ara anem cap a la recepta...


Ingredients:

Per la base del pastís:
- 150gr de mantega pomada
- 250gr de sucre
- 150gr de farina amb llevat incorporat
- 4 ous
- 1 tarrina de nata agra
- 50gr de cacau en pols
- Les llavors d'una beina de vainilla
- 1 pessic de sal

Per a la buttercream:
- 150gr de xocolata
- 250gr de mantega pomada
- 550gr de sucre en pols
- 1 cullerada de llet


Primer encenem el forn a 200ºC i preparem dos motlles de la mateixa mida per a la base: forrem la base amb paper de forn i els untem amb mantega. Seguidament anem a preparar la mescla.
Posem tots els ingredients al got de la batedora en l'ordre que es mostra a la llista d'ingredients i ho mesclem poc a poc tapant la màquina amb un pedaç perquè no s'escampi per tot la pols del cacau i la farina. Quan ho tenim tot ben mesclat, ho posem als motlles i ho enfornem.
Deixem que coguin uns 25 minuts i els deixem refredar.
Mentre preparem la crema amb la que cobrirem el pastís. Fonem la xocolata i mentre la deixem refredar, batem la mantega amb el sucre i la llet. Una volta adquireix la textura de formatge per untar, hi afegim la xocolata i li donem unes voltes més.
Quan ja tenim tot apunt, és l'hora de muntar el pastís!!
Posem un dels dos "bizcochos" al plat on vulguem presentar el pastís, posant un pilot petit de crema de mantega davall perquè no es mogui. Amb l'espatula o l'ajuda d'una cullera, posem una bona quantitat de crema damunt d'aquesta planxa i ho tapem amb l'altra part. Ara arriba el moment de anar tapant tota la base del pastís de manera que no quedi cap tros de "bizcocho" al descobert.
Quan esta tot tapat, amb un bon gruix clar, només ens queda decorar al gust.





 Observacions:
- A  la recepta original la decoració la feina amb "Maltesers" però jo vaig optar per aquestes petites bolletes de colors.
- La pròxima vegada que el faci, us posaré fotos del pas a pas perquè us sigui més fàcil entendre l'explicació.




Bon profit!